Skip to main content

Radioddity GD-77 je ručna radijska postaja koja podržava digitalne i analogne načine rada. Radi se o VHF/UHF dual-band radijskoj postaji, koja radi na frekvencijama od 136-174MHz i 400-470 MHz.

Radioddity GD-77 koristi digitalne načine rada DMR i Mototrbo Tier I i II, što omogućava korisnicima da koriste širok spektar funkcija kao što su grupni pozivi, privatni pozivi, tekstualne poruke i pozivi pozivom. Uređaj također podržava kodiranje i dekodiranje glasovnih poruka radi sigurnosti komunikacije.

Uređaj ima 1024 kanala memorije, što omogućava korisnicima da organiziraju kanale za jednostavniju navigaciju. Radioddity GD-77 također ima LCD ekran visoke rezolucije, koji prikazuje informacije o stanju baterije, signala, kanalu i statusu veze.

Uređaj ima ugrađenu bateriju od 2200mAh, koja pruža dovoljno snage za nekoliko sati neprekidne upotrebe.

Radioddity GD-77 je također izuzetno izdržljiv, s vodootpornim kućištem koje mu omogućuje da radi u kišnim ili vlažnim uvjetima. To ga čini idealnim za vanjsku upotrebu, kao što su planinarenje, kampiranje, planinarenje ili lovačke ekspedicije.

Ukratko, Radioddity GD-77 je vrlo prilagodljiv uređaj koji korisnicima nudi mnogo različitih načina za komunikaciju, bez obzira na to gdje se nalaze ili u kojim uvjetima rade.